Målare Västerås

Vi är dina pålitliga målare i Västerås som alltid siktar på att du ska bli helt nöjd. Tänk på oss nästa gång du behöver professionell målning!

Vad stämmer in bäst på dig?

Privatperson

Privatperson

Läs mer
Privatperson

Privatperson

Läs mer
Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Läs mer
Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Läs mer
Företag

Företag

Läs mer
Företag

Företag

Läs mer
bild på en målare västerås

Varför MQ Måleri AB?

På MQ Måleri i Västerås erbjuder vi en omfattande palett av måleritjänster för både privatpersoner, företag och BRF:er. Våra tjänster inkluderar inomhusmålning, tapetsering, fasadmålning, lackering och takmålning. När du väljer oss får du tillgång till pålitlig och erfaren service där kundnöjdhet alltid är i fokus. Välkommen till MQ Måleri, dina lokala experter på måleri!

MQ Måleri AB
MQ Måleri AB
4 Google recensioner
Mikael Zackrisson
Mikael Zackrisson
2024-06-15
Anlitade MQ Måleri för min lägenhet, grymt proffsiga och duktiga målare. Fick bra kontakt och dom utförde ett grymt arbete och blev klara tidigare än utlovat. Kan starkt rekommendera MQ!
Mikael Andersson
Mikael Andersson
2024-06-13
Otroligt proffsiga och duktiga målare! Väldigt bra kontakt och superfint arbete. Rekomenderas starkt!
Hevend Hajyousef
Hevend Hajyousef
2024-05-24
Har haft med många målare att göra tidigare, men mq tar första plats. Det är kvalité, service och bra pris. Är otroligt nöjd med slutresultatet. Trevliga grabbar!
Sleman Shallal
Sleman Shallal
2024-05-22
Bästa målaren i Västmanland

Vad behöver du hjälp med?

Vi är stolta över att erbjuda anpassade målerilösningar till både privatpersoner, brf och företag i Västerås. Vare sig det rör sig om att fräscha upp ett enskilt rum, genomföra en fullständig fasadmålning eller specialprojekt som takmålning och finlackering, står vi redo att överträffa dina förväntningar.

Inomhusmålning

Inomhusmålning inkluderar målning av väggar, tak, lister, dörrar och fönsterkarmar samt förarbete och tapetsering.

Läs mer

Utomhusmålning

Utomhusmålning inkluderar målning av fasader, fönsterkarmar, dörrar och staket, samt förarbete och grundmålning.

Läs mer

Kostnadsfri offert och personlig konsultation

Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi diskuterar gärna ditt projekt, utforskar olika alternativ och planerar arbetet så att det passar din tidsplan och budget. 

"Vår vision är att leda måleribranschen i Västerås genom att sätta nya standarder för kvalitet och service."

Qazim Nosha

Målare Västerås

Vi på MQ Måleri har lång erfarenhet i branschen, vilket gör att våra skickliga målare alltid strävar efter att leverera ett enastående slutresultat, oavsett vilken tjänst du väljer att anlita oss för.

Fast pris på alla tjänster

För att undvika oväntade kostnader erbjuder vi alltid ett fast pris för alla våra tjänster. I din offert framgår tydligt vad arbetet kostar, både i arbetskraft och material.

Vi tillämpar också ROT-avdraget, vilket innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Detta avdrag inkluderar vi automatiskt, såvida du inte informerar oss om att du redan har utnyttjat din årliga kvot.

Observera att avdraget endast gäller för arbetskostnaden och inte för ny färg, materialkostnader eller verktyg.

Snabbt och effektivt måleri i Västers

För att hålla kostnaderna nere arbetar vårt team snabbt och effektivt, vilket gör att vi kan slutföra uppdraget på kort tid utan att tumma på kvaliteten.

Som ett transparent måleribolag erbjuder vi tydliga offerter så att du får en klar bild av kostnaderna för ditt projekt, oavsett om det gäller målning, tapetsering eller renovering. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och du kan även använda ROT-avdraget för att minska kostnaderna ytterligare.

© 2024 Alla rättigheter förbehållna.

Sidan är producerad av